“Treinta y ocho” nació siendo tan sólo una idea. En este trabajo de Shoot Now Studio, El emprendedor alfareño Beto Grandes relata el camino que siguió para convertir su sueño en realidad.

#COLABORACIONES

EXTREMODURO ”ENTRE INTERIORES”

(videoclip oficial)- promoción “Para todos los públicos” Ecuador. Una muestra del nuevo disco de EXTREMODURO “PARA TODOS LOS PUBLICOS” próximamente de venta en las principales tiendas de discos del Ecuador. Madrid. Septiembre 20

JUANITO I MILAGROS

Entrevista realizada a Juanito y Milagros, vecinos resistentes de la huerta de Campanar, en abril de 2014. En ella encontramos una historia de vida a la vez que conocemos costumbres y trabajos tradicionales vinculados a la huerta de Valencia. Realización: Daniel Tomàs Marquina (danieltomasmarquina.com) i Israel Melero Ruiz (israelmelero.com) Producción y entrevistas: Paco Morcillo (sembraensao.org) y Mar Violeta Ortega (Fundació Assut / Artxiviu de l’Horta) fundacioassut.org – artxiviu.org. València, abril 2014.

Voces de tierra, un viaje a bordo del Barco de La Paz // Land Voices, a voyage on board Peace Boat

Carlos Garcia Hernandez

Este documental quiere compartir las voces de líderes locales de países del hemisferio sur del planeta que luchan por los derechos humanos y la defensa del medio ambiente.

“Viure la fi del món en una illa tempestuosa” Daniel Tomàs Marquina

Es tracta d’una obra audiovisual experimental i poètica que arreplega el transitar de la gent, la vida quotidiana, les últimes protestes d’emancipació ciutadana, així com la relació de les persones amb l’entorn. Pretén ser una cartografia dels esdeveniments socials actuals, amb un vessant crític, el fil conductor del qual és una poesia escrita per Daniel Tomàs Marquina i narrada per Bartomeu Ferrando.

Autor: Daniel Tomàs Marquina. Música: Deco Nascimento. Crèdits i tipografia: Clara Luz Calvo. Imatges: Israel Melero Ruiz i Daniel Tomàs Marquina.

València, novembre 2013.

SEMBRA LLIBRES: Córrer sense por, una novel·la de Giuseppe Catozzella.

La Samia sent a les cames les ganes de viure. És la més ràpida d’entre els infants que corren pel laberint de carrers polsegosos de Mogadiscio. Tots han conviscut amb la guerra des que van néixer. Però la Samia ja no li té por. Amb només vuit anys comparteix amb l’Alí, el seu amic i confident, el somni de participar als Jocs Olímpics. No ho tindrà gens fàcil. Tot i així, es classificarà per a Pequín 2008. Arriba última, molt lluny de la resta de corredores. Però la imatge de la seva tenacitat la converteix en un símbol. De tornada a casa tractarà de preparar-se per superar nous reptes. Fins que se li complicarà el més important: sobreviure.

València, octubre 2014.